Huis
Tuin
Video

Deze mooie vazen maken je interieur pas écht af

Besteed niet alleen aandacht aan je mooie bos bloemen, maar ook aan een bijpassende vaas! Vazen kunnen je interieur namelijk nét dat beetje extra geven.

Eén tak

Een heel boeket aan bloemen is helemaal niet nodig als je een mooie vaas hebt. De vazen hieronder hebben maar één tak, en zeg nou eerlijk, ziet het er niet ongelofelijk leuk uit? Erg subtiel en super vrolijk met die gele kleur!

vazen met één tak

Kleurrijk

Van kleurrijke bloemen worden we hartstikke blij. Maar kleurrijke vazen, daar worden we minstens zo gelukkig van. Je hebt vazen in alle kleuren en maten, dus er is er ook altijd eentje die ook in jouw interieur past.

Kleurrijke vazen

Een volle boel

Uiteraard blijft de volle bos bloemen ook nog altijd prachtig! Haal jouw favoriete bloemen in huis en maak er een mooi boeket van. Zo kan je altijd het voorjaar in huis halen.

vaas met een boeket bloemen

Een hele verzameling

Waarom stoppen bij één vaas? Meerdere vazen bij elkaar kunnen ook erg leuk zijn. Kies voor een kleurenthema zodat het één geheel is en haal al je favoriete bloemen in huis. Dit is perfect voor de twijfelaars onder ons!

Meerdere vazen

Humor

Vazen hoeven niet alleen mooi te zijn, soms zijn ze ook grappig. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze Delfts blauwe vazen met superhelden. De vaas is zo ontworpen dat het lijkt alsof de superheld de vaas optilt. Hoe leuk is dat?! Over grappig gesproken, heb je deze plantenpotten met gezichtjes al gezien?

Vazen met superheld

Hangen je bloemen er maar zielig bij omdat de vaas te groot is? Met deze truc lijkt de bos weer hartstikke vol

Fotocredits
Headerfoto: Raw Design Blog
Foto 1: Stek Magazine
Foto 2: Hema
Foto 3:  Binti Home
Foto 4: Stek Magazine
Foto 5: Holland Design & Gifts

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4237

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven