Huis
Tuin
Video

Deze 3 trends in de woonkamer verdwijnen weer

Wanneer je denkt aan de indeling van je woonkamer, denk je hoogstwaarschijnlijk aan trends die als standaard ervaren worden. Zoals een televisie in het midden met meubels er omheen. Toch verdwijnen de volgende 3 zogenaamde blijvende trends uit moderne woonkamers.

1. De overgestylede boekenkast

Boekenkasten zijn heel lang alleen functioneel geweest om boeken in op te bergen. Deze werden vaak gesorteerd op kleur of hoogte. Zo had je dé perfecte boekenkast. Tegenwoordig worden deze kasten meer gezien als een toevoeging aan het interieur. Je kunt er een aantal boeken in zetten, maar dit gaat nu gecombineerd met allerlei andere accessoires. Denk hierbij aan planten, lampen of souvenirs van vakantie. Maar zorg er in ieder geval voor dat de kast niet overvol wordt. 

2. Perfect matchende meubels

Millennials zijn helemaal klaar met de meubels die perfect bij elkaar passen. Het staat onpersoonlijk, te gestyled en te statisch. Het gaat nu meer om eyecatchers als meubels. Bij deze bijzondere meubelstukken worden dan items gezocht die erbij passen, maar niet uit dezelfde reeks komen. Formaliteit maakt ruimte voor comfort! Het belangrijkste is dus: niet matchend, wel passend! 

3. Millennial Pink

Deze kleur was jarenlang niet weg te slaan uit de trendy interieurs. Millennial Pink kon je terugvinden in behang, meubels en zelfs vloeren! Daarnaast is er zelfs een hotel die volledig in deze tint roze is gekleurd. Momenteel wordt deze kleur langzaam overmeesterd door warmere tinten, zoals koraal en terra. Dit is een iets volwassenere update van het roze!

Fotocredits:

Header: Eigen Huis & Tuin 

Bron: Apartment Therapy

Esmée Duindam
ID: 9454

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven