Huis
Tuin
Video

Voor de viervoeter met stijl: een tipi voor je hond of kat

Zeg, hoe ligt jouw huisdier erbij wanneer hij even z’n ogen sluit? Op bed, op bank, in de mand of gewoon op de grond? Kan allemaal. Maar zeg nou zelf… een tipi voor je viervoeter is toch vele malen leuker? Zowel om naar te kijken, als voor het beestje zelf.

In alle soorten en maten
Een tipi voor je hamster, kitten of je dikke buldog? Kan allemaal! Zoek even op internet naar 'tipi pet' (of op z’n Engels teepee) en je vindt ze in alle soorten, maten én kleuren! 

Foto: Purrfect Design

 

Hondenleven
Als de foto hierboven schetst hoe een hondenleven eruitziet, dan zijn wij zelfs nog een beetje jaloers op dat leven. Wat een heerlijk stekkie!

Foto: Etsy en Etsy 

 

Wel voor de poes!
Niet voor de poes?! Echt wel! Ga je voor helemaal wit met pompongordijntjes of voor een stoerdere (maar als nog superschattige) variant in de vorm van een berg? De witte tipi staat trouwens op een rond kleedje die los kan van de tipi zelf. Handig met schoonmaken! Want dat moet met een huisdier helaas wel regelmatig gebeuren...

Foto: Reverie Dreamcatchers

 

Nog een warm schapenvachtje er in...

Foto: Happy Days Farm

 

...en wat lampjes erbij, en de boel is compleet! (En ja, konijnen zijn ook dol op tipi’s! Typisch he?)

 

Ook geschikt voor knuffels
Heb je geen huisdieren, maar wel kinderen? Dan is het evengoed hartstikke leuk om zo’n kleine tipi in huis te zetten voor bijvoorbeeld de favoriete knuffels van je zoon of dochter. Grote kans dat je kind er zelf ook bij zal kruipen. Knus!

 

Headerfoto: Etsy
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2834

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven