Huis
Tuin
Video

Mooi en origineel: een vintage camera in je interieur

Er zijn tegenwoordig genoeg digitale camera’s en smartphones waarmee je perfecte plaatjes kunt maken. Maar zeg nou eerlijk, die vintage exemplaren zijn toch gewoon veel mooier? Die verdienen een plekje in je interieur! Maar hoe dan? Hier wat inspiratie!

In een lijst

Wat doe je met pronkstukken in je interieur? Inlijsten natuurlijk! Dat kan ook met je vintage camera’s. Hierdoor kan iedereen je camera’s goed bewonderen, én heb je meteen een gezellige wand.

Op een plankje

Plaats één of meerdere vintage camera's op een wandplank in combinatie met wat planten, fotolijstjes, tijdschriften en mooie accessoires. 

Aan de kapstok

Kies een leuk kapstokje waaraan je je camera kunt ophangen. Staat lekker speels, én je hebt ze zo gepakt als je ook nog een keer met de camera's wil fotograferen. Ideaal dus. 

Op muurtjes

Je hebt misschien wel een laag muurtje in huis die twee ruimtes met elkaar verbindt. Dit is de perfecte plek om vintage camera's neer te zetten. Je geeft de ruimte zo meteen meer sfeer, én je benut zo lekker de ruimte die je hebt. Hoe zet jij het liefst je vintage camera's neer?

Fotocredits
Headerfoto: MinAn -Pexels
Foto 1: Pocketfulofpretty
Foto 2: Isaac Del Toro -Unsplash
Foto 3: GettyImages
Foto 4: MinAn -Pexels

Tekst
Julia Dilissen

 

 

ID: 3338

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven