Huis
Tuin
Video

Een vintage deur ter decoratie in je interieur

Het klinkt wellicht een beetje vreemd om losse vintage deuren ter decoratie in je interieur te gebruiken. Ze zijn immers bedoeld om een ruimte af te sluiten of te openen. Toch laat het volgende interieur zien dat een deur ook prima ter decoratie kan dienen.

Marieke Rusticus woont in een voormalige zuivelfabriek wat ze op prachtige wijze heeft omgetoverd tot een waanzinnig mooie woning. In het hele huis kijk je je ogen uit omdat er overal allerlei originele accessoires te zien zijn. Van paspoppen tot schommels en van ski's tot… vintage deuren!

vintage deur

Vintage deuren in alle soorten en maten

Niet alleen heeft ze een losse deur tegen de muur staan, daarnaast heeft ze ook nog zes verschillende deuren bevestigd aan een kastenwand. Deze vintage deuren zijn allemaal verschillend. Smal, breed, met raam, zonder raam, blauw, geel… ze zijn allemaal uniek!

vintage deur

Uiteraard kun je een vintage deur ook op een andere manier ter decoratie gebruiken. Zo kun je ‘m ook horizontaal tegen de muur zetten in plaats van verticaal, of je maakt er een hoofdbord voor je bed van. Kan allemaal!

Meer zien van Marieke’s interieur? Bekijk haar huis hier in een van de afleveringen van RTL Woonmagazine. 

Fotocredits
Lotte Wullems

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3255

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven