Huis
Tuin
Video

Gek op vintage? Dan mag de vintage klok of kalender zeker niet ontbreken in je interieur

We zijn gek op vintage en vinden de zoektocht naar unieke items voor ons interieur heerlijk. Maar wat nou echt niet kan ontbreken in het huis van een vintage verzamelaar? Een vintage klok of kalender!

Een vintage klok op de schouw, op het nachtkastje op de bijzettafel. Het kan allemaal. Maar één ding is zeker: het huis van een vintage verzamelaar is wat ons betreft niet compleet wanneer je nog geen vintage klok hebt staan. 

Foto: 10_interiors

Ga je voor elegant en rustig met een witte wijzerplaat en dunne, zilveren wijzers of ga je voor lekker old school met een houten uurwerk met felrode wijzers? Het kan allemaal! 

Foto: Lizette van Loenen

Kalender
Deze Franse kalender is een van de tofste vintage items die we ooit hebben gezien. Geen eyecatcher bij binnenkomst, maar des te verrassender wanneer je oog erop valt. Zet ‘m op de schouw, in het vensterbank of op een bijzettafeltje met een mooie plant ernaast, en klaar ben je. 

Je kunt ‘m natuurlijk elke dag verzetten, omdat een kalender daar nou eenmaal voor bedoeld is. Maar misschien nog wel leuker is het om de kalender te laten staan op je favoriete dag. Zo laat Lizette van Loenen haar kalender het liefst op 14 september staan. Waarom die dag? Omdat je geboortedag nou eenmaal wat extra aandacht verdient natuurlijk!

Vintage of retro… Hoe zat dat ook alweer?
Wanneer is iets nou vintage en wanneer is iets retro? We leggen het je hier uit.

Benieuwd waar je de leukste vintage items kunt scoren? Hierzo!

Headerfoto: Marij Hessel
Tekst: Marjolein Sintenie

 

ID: 2935

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven