Huis
Tuin
Video

Reis terug in de tijd met vintage koffers in je interieur!

Vintage in je interieur is weer helemaal hip. Vintage meubels, kleden en dus ook koffers staan prachtig in je interieur. Vooral het laatste is een mooie toevoeging aan je vintage collectie.

Misschien heeft je moeder of oma er nog een op zolder liggen, of je plukt er een van de rommelmarkt of kringloop. Ga dus maar snel op pad om deze eyecatcher te bemachtigen!

Koffer als decoratie

De vintage koffer is de perfecte toevoeging aan je vintage interieur. Ook in een moderner interieur kan hij een echte eyecatcher zijn. Je zet hem gewoon ergens neer in de ruimte en het staat gelijk mooi. Het leuke aan vintage koffers is juist dat het niet netjes hoeft te zijn!

Stapelen!

Heb je meerdere koffers in je collectie? Dan kun je ze bijvoorbeeld op elkaar stapelen! Zo creëer je makkelijk een bijzettafeltje of gewoon een mooi stukje decoratie. Makkelijk, goedkoop en heel stijlvol.

Doe het zelf

Je kunt natuurlijk ook zelf meubels maken van de koffer. Je kunt er bijvoorbeeld pootjes onder bevestigen om er een echt tafeltje van te maken. Met een grote koffer kun je ook een salontafel maken. Je kunt er dus alle kanten mee op.

Koffer aan de muur

Als je een beetje handig bent, kun je ook deze hele bijzondere wandplanken maken. Zaag de koffer doormidden of in drieën, afhankelijk van de grootte van de koffer. Vervolgens hang je ze aan de muur en heb je hele unieke wandplanken.

Julia van Rijn
ID: 8206

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven