Huis
Tuin
Video

De vlinderstoel: de klassieker die in vrijwel elk interieur past

Alleen de naam al laat je verliefd worden op deze stoel: de vlinderstoel. Maar buiten dat vinden we het ook nog eens een prachtig meubelstuk.

Erg fijn aan de vlinderstoel is het feit dat ‘ie in vrijwel elk interieur past. Bohemian, Scandinavisch, werelds, industrieel… de stoel voelt zich simpelweg snel thuis in welk interieur dan ook!

Overigens is de bovenstaande prachtige vlinderstoel van onze eigen Froukje de Both. Meer zien van haar mooie interieur? Dat kan hier!

vlinderstoel

Foto: Yvonne Kwakkel

De stoel zelf is natuurlijk al een prachtmeubel op zich, dus aankleding is niet per se noodzakelijk. Vind je dat toch wat kaal? Dan doet een mooi kussen, een gehaakt plaid of een schapenvachtje áltijd wonderen!

vlinderstoel

Foto: Lotte Wullems

Meubelzaken staan momenteel vol met mooie vlinderstoelen met een moderne, industriële of retro look. Maar je kunt natuurlijk ook voor écht vintage gaan door zo’n prachtig ouderwets exemplaar op de kop te tikken, zoals Tanya Nieuwstadt deed.

Headerfoto: Jacq Roos
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3225

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven