Huis
Tuin
Video

Een vloerkleed onder de eettafel? Prachtig!

Waarschijnlijk is de eethoek niet de eerste plek waar je aan denkt om je vloerkleed neer te leggen. Maar geloof ons, zo gek is die plek nog niet. Een vloerkleed onder je eettafel kan zelfs waanzinnig mooi staan. Kijk maar eens naar deze prachtexemplaren gecombineerd met de juiste eettafels.

Foto: Lynden Foss/Citizens of Style


Jute kleed
Komt hout en de kleur wit veel terug in je interieur? Dan kun je dit heel mooi combineren met een jute vloerkleed. In dit geval komt het ronde kleed extra mooi tot z'n recht doordat de tafel eveneens rond is. 

Foto: Ryan Garvin 

 

Enorme tafel? Gigantisch vloerkleed

Een beetje rekening houden met de verhoudingen is essentieel. Heb je een hele lange eettafel, dan mag daar natuurlijk ook een extra groot kleed onder komen te liggen. Wanneer het kleed maar net tot de tafelrand reikt, valt het patroon op het kleed nauwelijks op. En dat is zonde!

Foto: Westelm 


Mid-century stijl
Houd je van de mid-century stijl, ook dan kan een vloerkleed eigenlijk niet ontbreken in je interieur. En ook hier staat het prachtig onder de eettafel. Je kunt natuurlijk gaan voor welke kleur je ook wil, maar in deze stijl doen zwart/wit tinten en patronen het altijd goed!

 

Foto: Westelm

 

Patroon
Hoewel dit kleed een vrij druk patroon heeft, straalt het geheel wel rust uit door de overeenkomende kleuren met de rest van de ruimte. 

Foto: Design Mom

Perzisch tapijt
Natuurlijk mag het Perzisch tapijt ook niet ontbreken in dit lijstje. Het vloerkleed der vloerkleden. De warme kleuren van dit rode tapijt komen extra tot hun recht door de witte en rustige omgeving.

 

Headerfoto: TLC Interiors 
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2801

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven