Huis
Tuin
Video

Waarom je zou moeten kiezen voor koperen details

Sfeervol koper stoot het glamoureuze goud van haar troon. Geef je interieur een warme en elegante uitstraling met koperen details. Wij zetten onze twee favoriete kleurencombinaties op een rij: vrouwelijk én chic.

Wil je helemaal meegaan met de laatste trends? Combineer koper dan met roestkleuren.

Foto: MoMA designstore

 

Koper en roze

Waar goud en zilver kil en hard kunnen ogen, brengen koperen details juist meer sfeer in huis. Koele kleuren en materialen, zoals roze en marmer, geef je op deze manier meer warmte. Perfect voor een lieflijke, maar toch volwassen uitstraling. 

 

Wil je het geheel nog behaaglijker maken? Kies dan voor een roze kleur met een rode ondertoon. In dit artikel lees je alles over het verschil tussen warme en koele kleuren.

Foto: Superfront

 

Koper en donkerblauw

Accentueer de klassieke en chique uitstraling van marineblauw door koperen accenten toe te voegen. In de badkamer kun je denken aan een koperen kraan en wasbak. Of wat dacht je van een matchende spiegel?

 

In de rest van je interieur zijn glanzende, koperen lampen (zoals de welbekende exemplaren van Tom Dixon) en kleine accessoires zoals een kandelaar een mooie toevoeging.

Headerfoto: Yellows
Tekst: Lotte Wullems

ID: 2805

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven