Huis
Tuin
Video

Waarom we allemaal het liefst een plofbank willen

Een plofbank: waarom willen we toch allemaal zo’n zachte bank waar je in kan ploffen als je thuiskomt? Daar zijn natuurlijk genoeg redenen voor. Wij noemen er een paar voor je.

Excuus om op de bank te liggen

Een plofbank roept gewoon: ‘’Kom lekker op me uitrusten.’’ Jij kunt er daarom helemaal niks aan doen dat je op de bank ligt te niksen. Of ja, niksen, bankzaken doen noemen we dat.

Ideaal voor bezoek

Een heerlijke, grote plofbank is ideaal voor als er bezoek komt. Je kunt met z'n allen aan de tafel gaan zitten, maar hoe heerlijk is het om op de bank te ploffen? Wijntje erbij, kaasplankje on the side en je waant je in een ware loungeclub. Maar dan gewoon thuis, op de bank.

Het staat warm en knus

Een harde, strakke bank staat minder aantrekkelijk om in te ploffen dan een echte plofbank. Een plofbank geeft meteen een warme sfeer aan je interieur. Wat kussentjes erbij, dekentje erbij en het is helemaal af.

Ook een bed

Heb je mensen op bezoek die graag willen blijven slapen? Geen probleem. Iemand kan prima een nachtje op een plofbank slapen. Het is dus ook nog een multifunctioneel meubel. Ga jij voor een plofbank?

Fotocredits
Headerfoto: GettyImages
Foto 1: Designecologist -Pexels

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3356

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven