Huis
Tuin
Video

Zo haal je warmte in huis!

Wanneer het buiten koud is, is het extra fijn om de warmte naar binnen te halen op het gebied van sfeer. Wij geven je tips om je huis lekker knus én warm te laten ogen. Klaar? Let’s go!

50 tinten warm

Warmte in je interieur begint bij het kiezen van een goede, warme basistint. Een mooi voorbeeld is dé kleur van 2019: Spiced Honey. Deze, en andere aardse kleuren doen het goed met bruin, beige en bijvoorbeeld donkergroen of -blauw. Die laatste twee kun je het beste vooral laten terugkomen in de accessoires, zoals een vloerkleed, kussens of een mooi plaid. Donkere kleuren laten je huis namelijk kleiner ogen.

Groen, groener, groenst!

Een huis zonder planten is als een Italiaanse avond zonder pasta. Bovendien zijn planten – naast dat ze natuurlijk mooi staan – ook nog eens goed voor je gezondheid. Met een paar goede planten zorg je voor extra zuurstof en houd je de luchtvochtigheid op peil. Weten welke planten makkelijk te onderhouden zijn? Klik dan hier

Wat Led je?

Een warme sfeer in huis krijg je pas echt als je ook aan de verlichting hebt gedacht. Kies eens voor ledverlichting in een warme tint, dit geeft je woonkamer direct een compleet andere look. Als je echt goed wilt uitpakken: koop dimmers, romantische avondjes gegarandeerd!

Natuurlijk!

Tegenwoordig zien we steeds meer natuurlijke elementen als interieurtrend terugkomen. Wat dacht je van bamboe, jute en wol? Maak in de keuken vooral gebruik van hout, beton of natuursteen als je een warm gevoel wilt creëren.

Echt even gek doen met je interieur? Ga dan voor deze dierenprint!

Fotocredits
Headerfoto: @villalille - Instagram
Foto 1: @villalille - Instagram

Tekst
Lobke Taal

ID: 4165

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven