Huis
Tuin
Video

5x bewijs dat een wit interieur allesbehalve saai is

Een wit interieur saai? Dat hoeft helemaal niet! Met wit kun je een stijlvol en ruimtelijk interieur maken. Wij geven je inspiratie.

1. Combinatie met natuurlijke materialen

Wit staat prachtig in combinatie met natuurlijke materialen. Dit voegt warmte toe en zorgt voor een knus gevoel. Ga bijvoorbeeld voor een combi tussen wit en rotan. 

2. Combinatie met planten

Wit is perfect in combinatie met planten. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan je interieur én de planten zorgen ervoor dat de boel wat levendiger wordt.

3. Speel met structuren

Wit betekent niet dat alles er precies hetzelfde uit moet zien. Speel met structuren om je ruimte meer karakter en variatie te geven.

4. Met printjes

Vind je effen wit iets te eentonig? Maak het dan levendig met printjes. Zorg voor printjes die je echt mooi vindt, omdat daar vooral de aandacht op zal vallen door al het wit eromheen.  

5. Met zwart

Contrasterende kleuren werken goed in je interieur. Combineer wit met zwart om het stijlvolle geheel wat stoerder te maken.

Julia Dilissen
ID: 8947

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven