Huis
Tuin
Video

Waarom een witte vloer het vele poetsen waard is

Op wit zie je alles. Dat klopt. Maar als je iets écht heel mooi vindt, dan moet je dat extra poetsen er gewoon voor over hebben. Zoals bij een witte vloer. We laten je zien waarom een witte vloer het vele schoonmaken echt wel waard is.

Onlangs vertelden we je hier nog dat een zwarte vloer veel voordelen heeft, omdat je het vuil er onder andere veel minder goed op ziet (plus nog vier handige voordelen). Maar… soms kun je iets zó mooi vinden dat je het extra poetsen maar al te graag voor lief neemt. En dat is nou ook precies het geval bij een witte vloer. Kijk naar de onderstaande foto’s, en je zal zien dat een strakke witte vloer het vele poetsen echt wel waard is! 

Witte vloer maakt je woning lichter

Foto: Mikkel Rahr Mortensen

Wil je graag meer licht in huis? Dan kiezen we vaak voor een witte muur. Maar vergeet vooral de vloer niet! Kleur je je vloer wit, dan oogt je woning -door de weerkaatsing van het licht- lichter dan ooit.

Witte vloer maakt je woning ruimtelijker
Niet alleen zal je woning lichter worden, het zorgt er ook voor dat je woning ruimtelijker wordt.

Witte vloer is de basis voor het ultieme Scandinavische gevoel

Foto: Frederik Heiberg

Houd je van de Scandinavische woonstijl, dan mogen minimalistische meubels, natuurlijke materialen en simpele vormen niet ontbreken. Maar misschien nog wel het belangrijkst: de kleur wit. Kies je voor een witte vloer, dan heb je gelijk al de beste basis voor je Scandinavische interieur.

Liever zwart?
Toch liever een zwarte vloer? We laten je hier 5 redenen en een aantal prachtige voorbeelden zien om voor een zwarte vloer te kiezen.

Headerfoto: Industrieel Chique

Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2927

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven