Huis
Tuin
Video

4 wondermiddeltjes die niet mogen ontbreken in huis

We snappen dat je liever niet denkt aan het poetsen van je huis, maar het is nu eenmaal iets wat erbij hoort. Als je het regelmatig bijhoudt, is het echter helemaal niet zo veel werk als je denkt. Goede voornemens? Zorg dan dat je deze 4 wondermiddeltjes altijd in huis hebt. Maar grote kans dat je ze standaard al in de keukenkastjes hebt staan!

1. Afwasmiddel

Niet alleen voor de vaat is afwasmiddel handig, het is ook geschikt om moeilijke vlekken uit textiel te verwijderen omdat het ontvet én het is een prima allesreiniger.

2. Schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn verwijdert kalkaanslag, maar ook muffe luchtjes zoals een rookgeur. En wist je dat je er ook fruitvliegjes mee kunt verjagen?

3. Glasreiniger

Niet alleen glazen platen, ruitjes, spiegels en de deuren van je douchecabine gaan er van stralen, ook je aanrecht glimt als nooit te voren met hulp van een beetje glasreiniger.

4. Soda

Soda is jouw redder in nood. Van het ontstoppen van de afvoer en het schoonmaken van aangebrande pannen tot het afwassen van glazen en het verwijderen van hardnekkige vlekken. Het is echt een alleskunner.

Fotocredits
Headerfoto: Topp tiles

Tekst
Lotte Wullems

ID: 3435

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven