Huis
Tuin
Video

Wooninspiratie & masterclasses tijdens The Art of Living evenement

& The Art of Living
Een woonevenement, helemaal gericht op het hoge segment met exclusieve en high end inspiratie, zowel op het gebied van interieur, exterieur als tuinen. Dat is wat je van 28 t/m 31 maart vindt op het ‘The Art of Living’ event in de Autotron in ’s-Hertogenbosch. Er worden masterclasses gegeven door onder andere Linda Lagrand, Osiris Hertman en Marcel Wolterinck.

Dit is het eerste jaar dat dit evenement plaatsvindt. Het tijdschrift bestaat al jaren en sinds 2017 is daar een online platform bijgekomen. Meerdere malen werd ‘The Art of Living’ gevraagd om een evenement en dit jaar is het dan zo ver.

Op het evenement vind je naast de vele masterclasses en inspirerende woonprofessionals, ook een primeur op het gebied van automotive: de Lightyear one. De eerste auto die zichzelf kan opladen met zonne-energie wordt hier getoond. Verder is er een hele mooie verzameling van vakspecialisten binnen het hoge segment en is er een prachtige kunstgalerij met onder andere werk van Marcel Wolterinck. Er zijn twee inspiratietuinen, ontworpen door tuinarchitecten Buijtels en Knops Tuindesign. Om deze tuinen echt te laten leven, staan er verschillende tuinexposanten die tonen hoe jouw tuin eruit kan komen te zien.

De eerste editie van dit event begint met de exclusieve opening op donderdagavond; netwerken, inspiratie opdoen en mensen ontmoeten. De vrijdag is speciaal ingericht voor de professional (b2b). Hier wordt ook het tweede hardcover boek van ‘The Art of Living’ gepresenteerd. Het weekend is speciaal ingericht voor consumenten: inspiratie, informatie en natuurlijk een gezellig dagje uit.

Meer informatie over het evenement van The Art of Living vind je hier. Tickets bestellen? Dat kan hier.

ID: 7926

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven