Huis
Tuin
Video

Geef je woonkamer een luxe uitstraling met een fluwelen bank

Van 'blue velvet' tot flugeel; we zien de fluwelen banken in allerlei prachtige kleuren voorbij komen. En om heel eerlijk te zijn willen we ze eigenlijk gewoon allemaal!

Foto: Rennai Hoefer voor The Glitter Guide

 

He psst… Herken je dat witte vloerkleed? Die hebben we vaker gezien!

 

Blue Velvet
We zijn niet alleen fan van de film Blue Velvet, maar ook van een blue velvet bank! Deze bank past eigenlijk in bijna elk interieur; zowel in combinatie met lichte kleuren als in een donker interieur geeft het een luxe uitstraling. 

Foto: Anthropologie

 

Millennial Pink Velvet
Fluweel gaat extreem goed samen met dé trendkleur van dit moment: Millennial Pink. Meer lezen -en vooral zien- van deze opmerkelijke kleur? Bekijk dan ook onze ode aan deze prachtige kleur.

Foto: Bemz

 

Smaragdgroen fluweel
Smaragdgroen in combinatie met fluweel is natuurlijk al een gouden combinatie op zich. En als je er dan ook nog eens goudkleurige pootjes onder zet zijn we helemaal om!

Foto: Rose and Grey 

 

Flugeel
Eerder las je hier al dat we niet vies zijn van een beetje (oker)geel in de slaapkamer, maar ook in de woonkamer misstaat geel zeker niet. En al helemaal niet met een mooie fluwelen bank als deze in combinatie met enkele blauwtinten.

 

Aankleding
Qua aankleding kun je er voor kiezen om kussens in dezelfde kleur of tint als de bank te nemen. Wil je het iets spannender, ga dan voor een contrasterende kleur of een kussen met een leuke opdruk.

 

Headerfoto: Rose and Grey 
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2829

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven