Huis
Tuin
Video
In samenwerking met KARWEI

Woonstudio: Ontwerp

Na twee jaar huren kreeg Lisa de mogelijkheid om haar appartement in Santpoort-Zuid te kopen. Fijn natuurlijk, maar het interieur is nog exact hetzelfde als toen ze erin trok: bruin, erg vol en op zijn zachtst gezegd oubollig… En dat komt de kleine ruimte niet ten goede. Aan Thomas de taak om er samen met KARWEI een ruimtelijk en fris appartement mét voldoende opbergruimte van te maken.

“De keuken valt van ellende uit elkaar, het vloerkleed is versleten en de kurktegels stammen uit het jaar nul.” De woonkamer staat bovendien veel te vol en Lisa komt opbergruimte te kort. Werk aan de winkel dus! Samen met KARWEI gaat Thomas er een appartement van maken waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Met slimme woonoplossingen wordt extra opbergruimte gecreëerd en zachte pastelkleuren en warme materialen zorgen straks voor sfeer en karakter.

Slimme woonoplossingen

Wie niet groot behuisd is, moet slim zijn. Bijvoorbeeld door meubels met een dubbelfunctie te maken. Voor Lisa maakt Thomas een eettafel die ook als extra werkblad in de keuken kan dienen. En bij deze eettafel maakt hij een bankje. Hier kan Lisa niet alleen op zitten, maar ook spullen in opbergen. Met zulke oplossingen bespaar je ruimte en kun je al je spullen kwijt.

Lichte vloer en zachte kleuren

Nog zo’n slimmigheidje voor kleine ruimtes: werk met lichte en zachte kleuren, dat maakt de ruimte optisch groter. Thomas kiest hier voor een lamelparket met een eiken toplaag en een white wash afwerking. Deze lichte vloer zorgt voor een ruimtelijk effect en is een mooie  basis voor de rest van het interieur. Zachte pasteltinten in combinatie met stoere antracieten details zorgen voor warmte en karakter in Lisa haar kleine maar oh zo fijne woonstudio.

Ook zo benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van zaterdag 8 september, om 18.05 uur bij RTL4.  

En nóg meer inspiratie voor het slim en mooi inrichten van kleine ruimtes vind je hier.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR 
KARWEI 

ID: 2534

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven