Huis
Tuin
Video

Zeven kamers vol inspiratie...

In samenwerking met KARWEI
Wooninspiratie nodig? Kom naar het KARWEI-huis in Amsterdam.

Het KARWEI-huis is een gloednieuwe pop-up store in De 9 Straatjes. Een huis met maar liefst zeven kamers vol inspiratie en stylingideeën. De decoratieve bouwmarkt laat in het huis zien wat de trends op woongebied zijn en hoe je deze nieuwe kleuren, materialen en meubels zelf kunt combineren. 

Workshop moodboards maken

Woensdagmiddag, drie uur. Een groepje van acht vrouwen en één man is geconcentreerd in de weer met lijm, scharen, verf en stapels tijdschriften. Ze zijn ieder bezig met hun eigen, persoonlijke moodboard. Interieurstyliste Hanneke van KARWEI kijkt mee en geeft tips. “Wees niet bang om verschillende materialen en structuren met elkaar te combineren. Door bijvoorbeeld glas, hout en metaal te combineren geef je meer leven aan je interieur.”

De moodboards van de verschillende deelnemers lopen enorm uiteen. Zo heeft een jonge man een donker moodboard gemaakt voor de te witte woonkamer van hem en zijn vriendin. Terwijl de vrouw tegenover hem juist bezig is met de meest kleurrijke afbeeldingen en combinaties. “Ik hoop dat het maken van dit moodboard me helpt bij het maken van de juiste keuzes voor m’n nieuwe huis.”

Van bloemen tot Instagram

Een greep uit de andere workshops die in het KARWEI-huis gegeven worden zijn Bloemen & Interieur, Hanglamp makenKleur & Interieur door Flexa en Magazinebakje maken. Maar je kunt er ook terecht voor ‘Instagram-les’ van vlog-experts als Interior Junkie en De Huismuts.

Elke week een ander statement

Daarnaast wordt de logeerkamer van het huis wekelijks door een bekende interieurblogger onder handen genomen. In de metamorfoses zie je elke keer een ander style statement van KARWEI terug, zoals ‘it starts with pink’, ‘#pleasetouch’ en ‘het recht op rond’. En dan kun je ook nog een afspraak maken voor persoonlijk interieuradvies door één van de KARWEI-stylistes. Op basis van plattegronden en foto’s van je huis of kamer denken de stylistes met je mee.

Op naar het KARWEI-huis

Het KARWEI-huis is nog tot en met donderdag 29 november dagelijks te bezoeken. Elke woensdag- en vrijdagmiddag kun je meedoen aan de (gratis!) workshops. Afspraken voor gratis interieuradvies kun je maken voor de zaterdagen. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over het KARWEI-huis vind je hier.

ID: 3381

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven