Huis
Tuin
Video

Zo kies je de juiste bank voor in jouw grote woonkamer

Heb je een ruime woonkamer en is het tijd om een nieuwe bank uit te zoeken? Dan moet je rekening houden met een paar punten voordat je zomaar een bank in je woonkamer zet. Je hebt namelijk de ruimte, dus benut deze zo optimaal mogelijk.

Groot, groter, grootst

In een grote woonkamer met veel kleine meubels vallen de muebels weg in de grote ruimte. Kies daarom in een grote woonkamer ook voor een grote woonkamer. Wees niet bang om een statement te maken van jouw bank. Kies in je ruime woonkamer naast een ruime bank voor een paar grote meubels.

Op een onbewoond eiland

Als je een grote woonkamer hebt kun je een zogenaamd wooneiland maken met je bank. Gooi een fijn kleed in het midden van de ruimte en maak hierop een zithoek.

Prima poten

Wanneer je een kleine woonkamer hebt zijn poten onder je bank een must. Het geeft een ruimtelijk gevoel doordat je onder de bank door kan kijken. Heb je een grote woonkamer? Laat dan gerust de pootjes van de bank weg.

Weg van de muur

Zet jouw bank een stukje van de muur. Dan oogt de kamer een stuk ruimtelijker. In je grote woonkamer kun je die paar centimeters ook nog wel missen, dus schuif je bank een stukje van de muur af.

Bronvermelding

Headerfoto: Grant - Unsplash

ID: 3226

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven