Huis
Tuin
Video

Zo krijg je in 4 stappen een tijdloos interieur

Ben jij elk jaar weer nieuwe meubels aan het kopen, omdat je bent uitgekeken op de vorige meubels? Dan heb je zeker geen tijdloos interieur. Het klinkt misschien helemaal niet aantrekkelijk, maar een tijdloos interieur kan hartstikke hip zijn en zorgt ervoor dat jij niet elk jaar veel te veel geld uitgeeft aan nieuwe meubels.

Stap 1

Kies verstandig je meubels uit. Je kunt kiezen voor hippe, trendy gekleurde meubels, maar de kans is groot dat je binnen een jaar alweer iets nieuws wil. Trends zijn leuk, maar je raakt er ook gemakkelijk op uitgekeken. Kies dan ook voor tijdloze meubels waarvan je zeker weet dat je ze over 10 jaar nog steeds kan waarderen.

Stap 2

Smeer niet zomaar een uitgesproken kleur op je muur, maar ga voor neutrale tinten. Je hoeft zeker niet alles wit te houden, maar kies voor kleuren die niet te uitgesproken zijn. Zo hou je er langer plezier van.

Stap 3

Fleur je huis op met de juiste accessoires. Je kunt het beste je huis neutraal houden en er kleur en gezelligheid aan toevoegen door hippe accessoires te kiezen. Je kunt accessoires makkelijker verwisselen. Bewaar je accessoires ergens, want trends komen vaak altijd wel weer in. Op deze manier kun je toch mee gaan met alle trends, maar wel een tijdloos interieur hebben.

Stap 4

Investeer in de juiste producten. Koopjes zijn leuk, maar wanneer je een duurzaam en tijdloos interieur wil kun je beter kiezen om te investeren in een paar goeie, dure producten. Kies bijvoorbeeld een perfecte bank uit die jaren mee gaat en een bed waar je het liefst de hele dag in blijft liggen. Zo heb je er nog langer plezier van.

Fotocredits
Headerfoto: Olu Eletu - Unsplash

Bron
RTL Woonmagazine

Tekst
Annemiek Lenting

ID: 3269

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven