Huis
Tuin
Video

Zo maak je een industrieel interieur gezelliger

Een industriële stijl staat vaak gelijk aan koele tinten, strakke lijnen en een kille sfeer. Je moet hiervan houden, maar wist je dat je dit ook veel gezelliger kunt maken?

Ronde vormen

Er zijn enkele dingen die je kunt toevoegen aan je strakke, industriële interieur. Begin met enkele ronde vormen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ronde eettafel, een rond vloerkleed of ronde spiegels aan de wand. Zo doorbreek je de strakke lijnen, waardoor het geheel toch wat gezelliger wordt.

Je werkruimte in huis stylen? Dit zijn dé trends van 2020!
Werkkamer

Warme materialen en kleuren

Je hoeft helemaal niet voor alleen maar koele en kille kleuren te kiezen. Combineer het strakke van de industriële stijl met warme tinten op de muur, de meubels of de accessoires! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om voor warme materialen te gaan, zoals hout of velvet. Door dit met elkaar te combineren kun je een warme maar industriële look creëren.

Dimbare verlichting

Bij een industriële stijl denk je al snel aan losse lichtbronnen aan een snoer of lampen met een metalen frame. Dit kan je prima zo houden, maar kijk dan of je ze dimbaar kunt maken. Zo haal je het felle uit de ruimte weg, waardoor het wat sfeervoller en romantischer wordt. Daarnaast kun je kijken naar lichtbronnen die warm licht uitstralen, in plaats van koel en helder licht.

Fotocredits:

Headerfoto: Eigen Huis & Tuin

Esmée Duindam
ID: 10104

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven