Huis
Tuin
Video

Je vensterbank stylen? Zó doe je dat!

Ben jij ook iemand die het niet kan laten om even naar binnen te gluren als je langs de buren loopt? Het eerste wat je dan waarschijnlijk ziet is de vensterbank, bij de één is hij symmetrisch ingericht, bij de ander staat hij vol met prullaria of mooie planten. Vind jij het lastig om je vensterbanken stijlvol in te richten? We hebben een aantal tips voor je!

Verlichting

Lampen doen het goed in de vensterbank, net als kandelaars. ’s Avonds brengen ze sfeer en overdag staan ze gewoon mooi! Daarnaast zorgt een lampje in de vensterbank er gewoon voor dat je huis er ook vanaf de buitenkant er gezellig uitziet.

Eenvoud

We hadden het net al even over symmetrie, maar tegenwoordig gaan we liever voor eenvoud. Wat we doen met het decoreren van onze kasten en tafels doen we nu ook in de vensterbank: we plaatsen mooie spullen in groepjes. Vergaar een paar mooie boeken, vaasjes en kaarsen bij elkaar en zet ze bij elkaar in de hoek van de vensterbank. Wanneer je de spullen verspreidt wordt het juist onrustig.

Planten

Ben je iemand die van gezelligheid en planten houdt? Style je vensterbank dan op de seventies manier! Met een stuk of vijf grote planten en een paar kleintjes is het al snel een gezellig boel. Zorg er wel voor dat de planten tegen de zon kunnen.

Ben je nog op zoek naar leuke potten voor je planten? Deze móet je hebben!

Fotocredits
Headerfoto: Brit Morin - Pinterest
Foto 1: @polly.florence - Instagram

Tekst
Lobke Taal

ID: 4242

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven