Huis
Tuin
Video

5x stijlvolle strepen in je interieur

Strepen raken eigenlijk nooit uit de mode. Je kunt dit ook superleuk in je interieur verwerken. Doe wat inspiratie op en bekijk hoe anderen leuke strepen stijlen!

1. Combineer met kleur

Houd jij van zwart-witte strepen, maar ben je ook gek op een kleurrijke knipoog? Dan is deze combinatie echt wat voor jou! Met deze verschillende patronen in combinatie met zwart-wit strepen en veel kleur, creëer je een druk maar supergezellig geheel. Maak het zo kleurrijk en vol als je zelf wilt!

2. Black and white

Is de kleurrijke variant je iets te hysterisch? Probeer deze stijl dan eens met alleen de kleuren zwart en wit. Door het bij twee kleuren te houden die goed bij de rest van je interieur passen, houd je het geheel wat minder druk. Deze monochrome woonkamer heeft een rustig en stijlvol karakter, ondanks de drukkere prints.  

3. In de douche

Niet alleen je behang is leuk te combineren met strepen, ook de badkamer leent zich hier perfect voor. Je kunt bijvoorbeeld ook tegels in strepen plaatsen. In deze douche is dat prachtig gedaan.

4. Op je lakens

Niet alleen je muren, maar ook accessoires of meubels kunnen een streepje wel waarderen! Zo kun je dit bijvoorbeeld terug laten komen in je beddengoed. Dit is direct ook wat minder definitief dan je muur behangen of verven. Je wisselt het immers (als het goed is) wekelijks om met een ander dekbedovertrek! 

5. Groene strepen

Dit groen-wit gestreept behang geeft de roze badkamer een botanische look. Het maakt het geheel een stuk stoerder en levendig! Door de kleurcombinatie bij maximaal 3 kleuren te houden, blijft het een rustig geheel, ook al heb je een druk behang.

Esmée Duindam
ID: 9446

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven