Huis
Tuin
Video

Waarom een zwart-wit interieur allesbehalve saai is

Mocht je denken dat een zwart-wit interieur maar kil en saai is, dan zijn we benieuwd of je daar na het zien van de volgende beelden nog zo over denkt. Goed, het moet maar net je smaak zijn natuurlijk. Maar de volgende foto’s laten in ieder geval wel zien dat een zwart-wit interieur alles behalve saai is.

Kleur is niet verboden

Foto's: Bjurfors Goteborg en Jill Holmgren

Als je voor een zwart-wit interieur kiest wil dat natuurlijk niet zeggen dat er helemaal geen kleur bij kan komen kijken. Sterker nog, als je enkele kleurige elementen en accessoires toevoegt zul je zien dat die kleuren er juist uit zullen springen. Je kunt kiezen voor een kleurrijk schilderij, maar ook voor een bepaalde opvallende kleur die in meerdere kleine details terugkomt. Denk aan vazen, kaarsen en een plaid in allemaal dezelfde kleur. 

Patronen

Foto's: Alt en Etsy

Houd je het toch liever echt bij zwart-wit tinten en laat je felle kleuren graag achterwege, dan kun je om wat variatie en een speelse effect toe te voegen kiezen voor verschillende zwart-wit patronen. Denk aan gestreepte plaids of een mooi geometrisch patroon op de kussens.

 Headerfoto: Style Caster
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2900

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven