Huis
Tuin
Video

4 tips om meer warmte toe te voegen aan een zwart-wit interieur

Heb jij een zwart-wit interieur maar mis je de warmte in huis? Geen zorgen! Met wat kleine aanpassingen oogt je interieur gelijk een stuk knusser. Wij hebben 4 tips voor je op een rijtje gezet om gemakkelijk meer warmte toe te voegen aan je zwart-witte interieur!

1. Planten

Planten kunnen je zwart-wit interieur een stuk gezelliger maken. Bloemen en planten fleuren je interieur op en brengen leven in de brouwerij. Met planten voeg je subtiel wat extra kleur toe aan je interieur en creëer je een knusse en huiselijke sfeer!

4 tips om een kleine ruimte in huis optimaal te benutten
Woonkamer

2. Zachte stoffen

Wil je letterlijk en figuurlijk een warmer interieur? Haal dan wat leuke wollen, pluizige kleedjes en plaids in huis! Deze geven je interieur een warme look en je kunt er zelfs voor kiezen om ook hier de zwart-wit kleuren in terug te laten komen, zo krijg je een mooi geheel!

3. Natuurlijke materialen

Met natuurlijke materialen voeg je aan je zwart-wit interieur meer warmte toe zonder echte kleuren te gebruiken. Hout, riet en rotan staan supermooi bij een zwart-wit interieur en geven je interieur een warme en natuurlijke uitstraling!

4. Kaarsen

Niet alleen in de avond maar ook overdag staan kaarsen supergezellig in je interieur. Ze maken je interieur een stuk knusser en geven je de mogelijkheid om wat subtiele kleurtinten toe te voegen aan je interieur. Je kunt bijvoorbeeld voor kaarsen gaan in zwart-wit kleuren in combinatie met grijstinten of juist voor opvallende kleuren om meer contrast te creëren in je zwart-witte interieur. Als je voor geurkaarsen kiest kun je het ’s avonds ook nog eens heerlijk laten ruiken in huis!

Fotocredits:

Headerfoto: Pexels/9152 images-Pixabay

Daphne van Kaam
ID: 9731

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven