Huis
Tuin
Video

Een stoere, multifunctionele kinderkamer met klushoek

& KARWEI
In Leusden wonen Menno en Lisette met hun twee kids. Ze willen de zolder graag veranderen in een multifunctionele ruimte mét een stoere slaapkamer voor dochtertje Lizzy.

Daar weten Thomas en interieurstyliste Femke van KARWEI wel raad mee! Femke gaat aan de slag met het ontwerp, waarna Thomas haar plannen uitvoert.

Multifunctionele ruimte

Interieurstyliste Femke van KARWEI splitst de zolderkamer in haar ontwerp in tweeën. Een kant van de ruimte wordt gebruikt als slaapkamer voor dochtertje Lizzy, aan de andere kant komt een wasruimte en een gameplek.

Stoere kleuren

Lizzy is geen meisje-meisje en wil een stoere kamer. Laat dat maar aan interieurstyliste Femke over. Er komt een stoere, lichte laminaatvloer, behang met ruiten en de hoofdkleuren worden groen en grijs. Om het wat speelser te maken, kiest Femke voor een gele touch in onder andere de gele kuipstoel.

Knusse, speelse slaapkamer

De ruimte van de zolder wordt goed benut door een knusse bedstee op maat te maken. Hierop natuurlijk veel gezellige kussens, zoals dit berenkussen. Aan de andere kant van de ruimte komt een bureau, waaraan de stoere Lizzy lekker kan klussen met het gereedschap dat erbij hoort. Dit maakt de slaapkamer nog net iets speelser.

Genoeg opbergruimte

Interieurstyliste Femke van KARWEI zorgt voor genoeg opbergruimte. Lizzy kan haar speelgoed opbergen in grote én kleine lockerkasten, die perfect staan bij de stoere kamer. Nog meer opbergruimte zit verstopt in de opbergers van kurk.

Benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van 13 april om 18:05.

ID: 8246

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven