Huis
Tuin
Video
Werkkamer

Multifunctie-zolder: Eindresultaat

In Huizen maakten we een zolder waar plek is voor de hele familie. Aan het bureautje kan gewerkt worden, er is genoeg ruimte om hobbies uit te oefenen en er is zelfs een heerlijke relaxhoek. En dat in een lichte basic-stijl met warme elementen.

Deze zolder is van de familie de Groot uit Huizen. De ruimte was voorheen behoorlijk rommelig. En dat was zonde, want zo konden ze 'm niet optimaal gebruiken. Omdat er veel muziek wordt gemaakt in het gezin, wilden ze graag een fijne plek waar dat kon gebeuren. Ook vonden ze het lekker om een relaxhoek te hebben, plek om te logeren en wat opbergruimte. Hier zie je nog even het ontwerp dat we maakten voor deze zolder.

Metamorfose in basic-stijl

Met de producten van Karwei hebben we de zolder helemaal omgetoverd. In de relaxhoek staat een fijne bedbank waarop de familie kan chillen, maar waar ook eventuele logeetjes kunnen slapen. Een stoere metalen kast geeft wat extra opbergruimte, net als de schuine kast van underlayment-hout die we zelf hebben gemaakt. Daardoor is de ruimte optimaal benut en kan de familie hun spullen kwijt, ook buiten het zicht. Het plafond is open gebroken, waardoor je de nok kunt zien en de ruimte een stuk groter lijkt dan voorheen. Aan het bureautje kan gewerkt worden of huiswerk worden gemaakt. Voor de moeder in deze familie hebben we ook een naaimachine neergezet, want daar is ze graag mee bezig. 

Hoe creëer ik dit interieur zelf? 

  • Klik HIER voor het moodboard dat we hebben gemaakt in de stijl van deze zolder.
  • Wil je de producten shoppen die we hebben gebruikt? Check dan de SHOP THE LOOKS van deze week. 
  • Klik HIER voor de DIY van het wandrek van betongaas en HIER voor de DIY van de schuine wandkast.
  • En ZIE HIER hoe je zelf de houten raamshutters maakt.

Bekijk de klusvideo's

Meer weten over de  klussen die je op deze zolder tegenkwam? Bekijk de klusvideo's en volg de stappen!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR 
KARWEI 
LG Electronics

MET DANK AAN 
Bosch 
Hudson Reed
Sortimo Nederland
TVQ B.V.

ID: 2285

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven