Huis
Tuin
Video
Werkkamer

Speelzolder: Eindresultaat

Bart en Robert ontmoetten elkaar 16 jaar geleden in de supermarkt en werden op slag verliefd. Deze liefde werd beklonken met de adoptie van twee prachtige jongens: Finn en Dex. Finn heeft autisme en Dex ADHD, en dat betekent dat de knullen extra behoefte hebben aan een plek waar ze heerlijk kunnen spelen en rommelen. Wij gingen daarom samen met KARWEI aan de slag op de zolder. Dit is de aangewezen locatie hiervoor en de ruimte is in basis al goed, maar mist sfeer en elementen waarin/-op/-aan/-onder Finn en Dex urenlang naar hartenlust kunnen spelen. 

Thomas bedacht samen met KARWEI een te gek ontwerp voor de jongens: er prijkt tegenwoordig een decoratieve boom van MDF in de ruimte waaraan lampjes hangen, dat geeft de ruimte al meer sfeer en speelsheid, daarnaast staat een hoekbureau voor huiswerk, of om gewoon lekker aan te kunnen knutselen en tekenen. En de ruimte wordt gebroken door een roomdivider in het midden van de ruimte, voorzien van een klimrek, een klimnet en een valmat. Hier kunnen Dex en Finn hun energie wel kwijt!

Surprise Surprise

Maar dat was zeker niet het laatste dat Thomas deed. Hij maakte ook een grote kast op maat: van muur tot muur en van plafond tot vloer. En dit is geen kast waarin al het speelgoed kan worden opgeborgen, maar waarin nog veel meer verscholen gaat. Thomas hing een dartboard achter één van de kastdeuren, een sjoelbak, een ballennet en een boter-kaas-en-eieren spel. Het geheel doet een beetje denken aan een grote adventskalender.

Kleurrijke spullen

Daarna was onze klustopper nog niet klaar. Hij voorzag een wand met een behang met een blond grenenhouten print. Met een opvallende okergele bank en een lekkere poef, kunnen de boys ook op adem komen met een leuke film, of een boekje lezen. En voor een zachte ondergrond, legde hij er een dik karpet neer. Door een industriële lamp, wordt er nog meer karakter aan de ruimte gegeven.

Meer weten over onze producten van de speelzolder? Je vindt ze terug in de Shop the Look. Of lees meer over het ontwerp hiervan.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI
Graham & Brown
Bison

MET DANK AAN
Bosch
Citroën Nederland
De Handelsfabriek
Pakhuis Noord 

Producten in deze afbeelding:
ID: 2440

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven