Huis
Tuin
Video
Slaapkamer

Speelzolder: Ontwerp

Bart en Robert ontmoetten elkaar in hun studententijd tussen de pakken melk in de supermarkt. Nu, 16 jaar later, zijn ze getrouwd, hebben ze een prachtig huis én zijn ze de trotse ouders van zonen Dex en Finn die ze adopteerden uit de Verenigde Staten. Finn heeft autisme en Dex ADHD, dus een plek waar ze kunnen hun energie kwijt kunnen is een grote wens van alle vier de mannen. Deze wens laten we samen met KARWEI uitkomen.

Helemaal los gaan

In hun woning in Elst hebben de mannen een zolderruimte die tot nog toe nauwelijks gebruikt wordt en dit mag dus worden omgetoverd tot luxe speelparadijs. De basis is al in orde, maar het is er nogal kil en ongezellig. Het moet een stoere ruimte worden waar er dvd’s kunnen worden gekeken, waar de jongens kunnen lezen, knutselen en waar ze volledig los kunnen gaan. Losbol Thomas heeft wel een idee hiervoor en gaat samen met KARWEI aan de slag. 

Een boom, een klimrek én een multifunctionele kast

De ruimte zal straks voorzien zijn van drie blikvangers: één boom van multiplex met een lang snoer met fittingen er aan, die de ruimte veel meer sfeer geeft. Er komt een kast waarin de jongens niet alleen hun speelgoed kunnen stoppen, maar waarin er kan worden gesjoeld, boter-kaas-en-eieren kan worden gespeeld en kan worden gedart. Hopelijk is het een schot in de roos! En als klap op de vuurpijl bouwt Thomas een vintage klimrek waarin de jongens echt al hun energie kwijt kunnen. In deze kamer is natuurlijk gekozen voor felle kleuren. Een mooie kleur blauw voor de kast en een okergele bank voor meer kleur in de ruimte. Op Karwei.nl lees je alles over de kleuren en materialen die gebruikt zijn voor dit ontwerp. 

Roomdivider en speelhonk in één

Het vintageklimrek wordt gemaakt van een oud houten klimrek, met een groot net er naast en er boven. Met karabijn haken bevestigt Thomas het net. Uiteraard komt er ook een valkussen onder, want het spelen moet wel veilig blijven. Wil jij alles weten over klussen, zodat jij veilig kan klussen? Bekijk dan de klusvideo's van KARWEI.

Zinspeel je nu al op dit eindresultaat? 9 juni 18.05 is dit te zien bij RTL 4.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI
Graham & Brown
Bison

MET DANK AAN
Bosch
Citroën Nederland

ID: 2433

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven