Huis
Tuin
Video
In samenwerking met KARWEI

Van rommelige zolder naar romantische slaapkamer

De zolderkamer van Elmer, Stefanie en hun twee kids was een saaie rommelzolder waar af en toe een wasje werd gedraaid. Daar bracht Thomas samen met KARWEI verandering in. Ze veranderen de rommelzolder in een romantische slaapkamer met een natuurlijke uitstraling.

Lichte kleuren voor rust en reinheid

Qua kleur is gekozen voor verschillende lichte bruin- en grijstinten gecombineerd met een witte basis. Dit creëert rust en reinheid in de ruimte. Ook voor de gordijnen is een natuurlijke tint gekozen. Heb jij net als hier een ruimte met veel schuine wanden? Maak dan gebruik van steigerbuizen bij het ophangen van je gordijnen. Makkelijk om te maken, praktisch in gebruik en staat nog romantisch ook.

Natuurlijke materialen

Elmer en Stefanie houden van natuurlijk materialen. De meubels van KARWEI sluiten hier naadloos op aan. De kast van hout en riet is een echte eyecatcher, en de bedbank van rotan straalt één al rust uit, precies waar de twee om vroegen. Het hoogpolige vloerkleed op de vloer en de kussens op het bed en de bank, zorgen voor warmte en sfeer. De messing vloerlampen tot slot, maken het geheel helemaal af en van nu.

Wil jij ook zo’n prachtige, rustgevende ruimte in je huis? Shop dan hier de producten die zijn gebruikt in de metamorfose. Meer informatie over het ontwerp van de zolderkamer vind je hier.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI 
Citroën Nederland
Fetim Graham & Brown
LG Electronics  
Alabastine
Flexa  

MET DANK AAN
Bosch
Swiss Sense
Skantrae

ID: 3153

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven