Tuin

Klussen met... Kjeld Nuis

Helemaal van Leiden naar Emmen verhuizen voor de liefde: langebaanschaatser Kjeld Nuis deed het. En dat is allemaal leuk en aardig, maar Kjeld en vriendin Jill hebben wel een langgekoesterde tuinwens...

... want er is één hoekje waar het koppel toch wel graag iets moois zou willen. 

BAKKIE PLEUR

En dat is het hoekje waar nu een wijnvat staat. Op die plek zouden Kjeld en Jill graag een zithoek willen hebben waar ze kunnen koffieleuten en relaxen en waar zoontje Jax kan spelen. Kjeld is dol op de kunst van koffie maken, dus zo'n plek om die bakkies pleur naar binnen te werken kunnen ze goed gebruiken. 

BINNEN DE PERKEN

Omdat tegen de muur een krijtbord voor Jax komt, maken Tom en Kjeld daaronder een perkje. Ze verwijderen een stuk gras en leggen in plaats daarvan worteldoek, cacaodoppen en tegels neer. 

Het wijnvat slash hondenhok dat in de tuin staat, wordt eigenlijk niet meer gebruikt. Er is geen wijn te bekennen en de hond slaapt er ook nooit meer. DUS daar verzinnen we een ander gebbetje voor. Tom en Kjeld fabriceren er bloembakken van! 

LEKKER KRIJTEN

Het krijtbord maken Evelyn en Jill samen. De plaat die gebruikt wordt is van watervast verlijmd multiplex; een materiaal dat geschikt is voor buiten. 

SCHATTIGE STOELTJES

De mannen maken ook nog twee stoeltjes van eikenhout. Die zijn helemaal niet moeilijk om te maken. Hier lees je hoe!

EINDRESULTAAT

En alles bij elkaar ziet dat er dan zo uit... 

Deel dit artikel met andere klussers!

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.