Huis

In de badkamer doen we alles samen

Een kleine ruimte zo praktisch mogelijk inrichten, dat is kort door de bocht de opdracht die Thomas heeft in Haarlem. Waar laat je de handdoeken bijvoorbeeld? Thomas heeft al een ombouw gemaakt en als het goed is, passen daar de twee meubels perfect in.

Een badkamermeubel bepaalt voor een groot deel de sfeer in je badkamer. Tegelijkertijd geeft het ook meteen een opgeruimd gevoel, want al je rondslingerende spullen zijn praktisch in het meubel opgeborgen. Thomas plaatst een stoer badkamermeubel van Sencys uit de Bali-serie, dat verkrijgbaar is bij Praxis.

Teakhout

De meubels uit deze serie zijn gemaakt van met olie behandeld teakhout. Dat geeft het meubel een pure, natuurlijke uitstraling. Zon, vocht en zeep – je komt zo nogal eens tegen in een badkamer – hebben geen enkele invloed op deze houtsoort.

De wasbak is gemaakt van steen. In combinatie met het teakhout, geeft dit een stoere en robuuste uitstraling. Natuurlijk zijn de deuren voorzien van softclose-sluiting. Alle elementen uit deze serie zijn apart verkrijgbaar. Je kunt dus ook alleen de wastafel, onderkast, spiegel of kolomkast kopen.

Samen poetsen

Thomas installeert twee wasbakken in de badkamer van Fleur en Thijs. Zo hoeven ze ’s ochtends en ’s avonds niet op elkaar te wachten bij het tandenpoetsen. Je kunt ervoor kiezen de wasbakken direct tegen elkaar aan te plaatsen of er wat ruimte tussen te laten. Monteer wel eerst de kraan in de wasbak voordat je de wasbak plaatst. Da’s veel makkelijker!

Deel dit artikel met andere klussers!

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.