Huis

Klussen met Euvgenia Parakhina

Danseres Euvgenia Parakhina woont met haar man Jeroen en zoontje Raphael in een superstrak appartement vol handige meubels. Voor de badkamer hebben ze nog niets bedacht: daar is geen goed opbergmeubel voor alle spulletjes. Ook zou Euvgenia heel graag een andere wastafel willen. Samen met Thomas steekt ze daarom de handen uit de mouwen!

Euvgenia, die oorspronkelijk uit Rusland komt, danst al sinds jonge leeftijd bij voorstellingen en danswedstrijden, waar ze meerdere kampioenstitels behaalde. Bij het grote publiek is ze vooral bekend als jurylid bij So You Think You Can Dance en als kandidaat bij Dance Dance Dance. Euvgenia woont in Rotterdam met haar man en zoontje. Thomas en Evelyn nemen er een kijkje! 

Alles recht

Al snel blijkt dat het appartement van het gezin uit allerlei handige meubels bestaat. Voor ieder praktisch probleem is wel een oplossing. Maar aan de badkamer ergert Euvgenia zich. Daar hebben de danseres en haar man nog geen handige trucjes kunnen bedenken voor de spullen die er staan. Lekker rommelig dus! Euvgenia droomt daarnaast stiekem van een mooi, strak badkamermeubel, dat goed past binnen de rest van het moderne interieur. De wastafel die ze nu heeft is rond, en voor zo'n niet-strakke vorm is Euvgenia nogal allergisch...

Rond eruit, vierkant erin

Er zit dus niets anders op: die verschríkkelijke ronde wastafel moet eruit. Nadat Euvgenia en Thomas daarvoor gezorgd hebben, kan het nieuwe badkamermeubel erin. 

Handdoekentrucje

Ondertussen zetten Evelyn en Jeroen een slim rek in elkaar. Daaraan kunnen handdoeken worden gehangen, maar er kunnen ook flesjes, potjes en andere badkamertierelantijntjes in staan. Ze maken het rekje van MDF en verven het modern zwart. Kijk hier voor de werkbeschrijving!

Opgeruimd staat netjes 

Die nieuwe opbergmeubels maken de badkamer meteen een stuk rustiger en minder rommelig. Dit is het resultaat van het geklus van de vier (links is voor, rechts is na):

Echt efficiënt

De badkamer past nu goed bij de rest van het appartement. Sinds Jeroen bij Euvgenia is ingetrokken en er ook een koter rondloopt, is het huis zo efficiënt mogelijk ingericht. Zo is er een handige inbouwkast in de hal gemaakt, en is Jeroen supertrots op zijn in hoogte en breedte verstelbare eettafel. Ook heeft Euvgenia een kledingkast met handige laadjes en een uitneembaar hanggedeelte. Hoe vindingrijk is dat? Tot slot mag Evelyn ook nog in Jeroens kleurrijke kledingkast neuzen. 

Deel dit artikel met andere klussers!

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.