Huis

Plassen in stijl

Het toilet van Willeke Alberti ziet er wat rommelig uit. Bovendien is de ruimte nogal gedateerd en lijkt het door alle teksten op de muur meer op een kroeg-wc. Tijd voor wat nieuws! De oude wc maakt plaats voor een superstrak exemplaar.

Thomas en Willeke voeren een bijzonder klusje uit. De leuke onderdelen uit het oude toilet verwerken ze in het nieuwe plafond. Zo is er tijdens het plassen altijd wat te bekijken! Maar dit moet natuurlijk wel in stijl: de hulptroepen van Brugman plaatsen ondertussen een gloedjenieuw toilet.

Alles in één

Thomas en Willeke hoeven zich over de wc-klus dus totaal geen zorgen te maken. Terwijl zij zich bezighouden met het creatieve plafondklusje, wordt de rest door de Brugman-jongens gefixt. Ze demonteren het oude toilet, voeren het puin af én installeren de nieuwe gebruikklaar. Zij regelen de klus van A tot Z.

Poepiesjiek

En dat levert een superstrak resultaat op. Willeke krijgt een modern toilet met grijze tegels op de vloer en de wand. Ook komt er een handig kastje waar bijvoorbeeld de wc-rollen in opgeborgen kunnen worden. Daarboven een fonteintje, en bijpassende chromen accessoires. De pot is zwevend, dus dat is lekker makkelijk met dweilen. De wc heeft een soft-close-zitting. Dat betekent dat de bril zachtjes naar beneden valt. De bril is daarnaast makkelijk te verwijderen voor de schoonmaak. Wat een luxe! 

Hier zie je meer van ons bezoekje aan Willeke Alberti.

Deel dit artikel met andere klussers!

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.