Huis

Bijzondere verf

In de slaapkamer-voor-drie maakt Thomas voor ieder kind een speciaal hoekje. Ieder z'n eigen deel! Deze aparte delen creëert Thomas mede door de bijzondere verfsoorten die hij gebruikt.

Door speciale verfsoorten te gebruiken kan je een wand of meubel een extra functie geven. De verf die Thomas gebruikt is namelijk niet slechts een nieuw kleurtje voor de ondergrond. De kinderen, die met z'n drieën een slaapkamer delen, krijgen een paar supercoole wanden: Thomas gebruikt onder andere schoolbordverf en magneetverf. Stoer!

Tekenen op de muur

Ten eerste hult Thomas een deel van de slaapkamer in schoolbordverf. Je verwacht dat deze verf in 't zwart verkrijgbaar is, maar daarnaast zijn er ook andere kleuren te krijgen. Zoals geel, rood of wit. Allemaal met het effect van een schoolbord. Je kan deze verf op allerlei ondergronden gebruiken: hout, beton, kunststof, multiplex... Thomas kiest voor een witte verf. Moeten de kinderen dus wel gekleurde krijtjes gebruiken. 

Magneetverf

Op een andere muur brengt Thomas magneetverf aan. Hier zitten ijzerdeeltjes in, waardoor magneetjes blijven plakken. De verf is vanwege die deeltjes donker van zichzelf, dus eroverheen gebruikt Thomas een lichtere kleur, namelijk grijs. Maar dat kan gewoon; de magneetkracht werkt door de bovenste verflaag heen. Je brengt de magnetische grondlaag in twee keer aan en daarna kan er alles overheen wat je maar wil. 

Stoer en warm

Op de achterwandjes van ieder bed komt dezelfde grijze kleur, wat voor eenheid zorgt. De kleur heeft een warme, maar ook stoere uitstraling.

Deel dit artikel met andere klussers!

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.