In samenwerking met in-lite

Zo verlicht je je tuin in één dag

Met groen en verlichting toverden we de kale tuin van Chantal en Patrick in één dag om tot een sfeervolle tuin. Chantal en Patrick wonen ruim een jaar in hun nieuwe huis in Bodegraven, maar ze waren nog niet toegekomen aan het afmaken van hun tuin. Een mooie uitdaging voor Tom en Evelyn! Het resultaat is een prachtige sfeervolle tuin, die jij zelf ook kunt creëren.

Stap 1: Bepaal de zichtlijnen van je tuin

Allereerst bepaal je de zichtlijnen van je tuin, dit zijn de elementen die je vanuit je huis en tuin het meeste ziet. Vooral het zicht vanuit je huis op de tuin is belangrijk. Vervolgens bepaal je de plekken waar je nog meer verlichting wenst, bijvoorbeeld bij het terras, de overkapping of een pad. Op deze manier komt de verlichting het best tot zijn recht.  

Stap 2: Kies de juiste verlichting

Als je hebt gekozen welke elementen je verlicht wil hebben, is het tijd om op zoek te gaan naar de geschikte verlichting hiervoor. Zo zijn grondspots ideaal om te verwerken in je bestrating, hout of grind.  Of laat je schutting helemaal tot zijn recht komen met wandlampen. Met de product advisor van in-lite zie je precies welke buitenlampen het meest geschikt zijn voor de locaties in jouw tuin.

Stap 3: Installeer je verlichting

Je weet nu welke verlichting je waar in je tuin wil hebben. Tijd om het te gaan installeren! Met de buitenverlichting van in-lite kun je dit, net als Tom, helemaal zelf doen. Omdat deze verlichting is gebaseerd op laagspanning is dit een veilig en toegankelijk klusje. 

Resultaat: Sfeer!

Het resultaat is een tuin waar je niet alleen overdag maar ook s ’avonds optimaal van kunt genieten. In de zomer kun je langer in de tuin blijven en in de winter heb je zicht op een prachtige sfeervolle tuin vanuit het huis.

Nog meer informatie en inspiratie over het verlichten van je tuin? Dat vind je hier.

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.