Gesponsord

Automatisch gras maaien

Waarom zou je zelf het gras maaien als een GARDENA robotmaaier dit voor je kan doen? Met een robotmaaier geniet je van je vrije tijd en een perfect onderhouden grasveld. En jij kunt 'm winnen!

Een groen, dik en gezond grasveld in de tuin, dat wil toch iedereen? Met een robotmaaier van GARDENA heb je een grasmaaier die je na een korte installatie het maaiwerk volledig uit handen neemt. Daardoor hou je tijd over om dingen te doen die je echt leuk vindt. Of je ligt lekker te relaxen in de tuin terwijl de robotmaaier bijna geluidloos het gras voor je maait.

Perfect gras

Met een GARDENA robotmaaier weet je één ding zeker: het gazon is altijd perfect gemaaid. De maaier rijdt altijd een willekeurige route waardoor geen strepen ontstaan. Drie draaiende scherpe mesjes zorgen voor een perfect maairesultaat. Met een robotmaaier kies je ook heel eenvoudig op welke hoogte je het gras wilt laten maaien. De grasresten blijven liggen op het gazon en vormen zo een natuurlijke meststof. Hierdoor ontstaat een vol, groen en gezond gazon.

robotmaaier; gras;

Makkelijk installeren 

Het grote voordeel van een robotmaaier is het gemak. Het installeren is dan ook een fluitje van een cent. Allereest leg je het begrenzingsdraad rondom het gazon, zodat de robotmaaier precies weet wat het werkterrein is. Plaats het laadstation in de tuin, volg de korte instructies en binnen een mum van tijd is de robotmaaier klaar voor zijn eerste ronde door de tuin. 

Wil je de robotmaaier ook via je smartphone of tablet kunnen instellen? Kies dan voor een smart robotmaaier. De smart robotmaaier doet er op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid nog een schepje bovenop. Hierbij kun je heel simpel een gateway aan de router koppelen en de GARDENA smart app downloaden op je smartphone of tablet. Via de app kan je de robotmaaier vervolgens helemaal naar eigen voorkeur instellen. 

robotmaaier; gardena; winactie; sileno city

Welke robotmaaier past bij jou?

Bij het kiezen van een robotmaaier is het allereerst belangrijk om de grootte van het gazon te weten. Er zijn robotmaaiers als de GARDENA Sileno city, deze is beschikbaar voor kleinere gazons tot 250 m². Maar er zijn ook robotmaaiers die geschikt zijn voor een gazon van wel 1600 m². Sommige robotmaaiers beschikken daarnaast over intelligente technologie waardoor ze zelf kunnen herkennen hoe vaak ze het gazon moeten maaien.

Is dit nu echt iets voor jou? Doe mee aan de winactie!

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.