In samenwerking met Graham & Brown

Behangtrends van nu #2: Art Deco

Komende weken geven wij je samen met Graham & Brown inspiratie voor je nieuwe behang met de behangtrends van nu. Deze keer: Art Deco. Een stijl die bijna honderd jaar geleden in de mode raakte. En nu is ‘ie weer terug!

Art Deco look

De stijl Art Deco kenmerkt zich door geometrische vormen, rijke kleuren en overdadige versieringen. Ben je op zoek naar een stijlvolle inrichting van je interieur? Je krijgt zelf zo’n stijlvolle muur in huis met Art Deco behang van Graham & Brown. Binnen de trend mag je nog lekker variëren.

Verschillende Art Deco looks

Wil je de Art Deco look binnen je interieur? Dan kun je kiezen voor, jawel, Art Decobehang. Dit behang van Graham & Brown is beschikbaar in verschillende kleurstellingen. Zoals eigentijdse roségouden tinten. Of juist het meer traditionele zwart met goud. Een ander behang met een Art Deco stijl is Rene: geïnspireerd op het nachtleven van de Roaring Twenties. Het diepe, nachtblauw is versierd met een prachtig, geometrisch patroon in metallic goud. Krijg jij al een gevoel van het diepe nachtleven? Als je toch liever behang hebt wat iets fleuriger is, kies dan voor het geometrische Prism. Het behang is beschikbaar in koraal, én in okerkleur. Welk behang is jouw favoriet?

Nog meer behanginspiratie? Dat vind je hier en hier!

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.