Bestrijd vocht en muffe geurtjes!

Thomas heeft het toilet in Ons Eigen Huis bijna helemaal ingericht, maar Evelyn komt nog met een stijlvolle toevoeging voor het toilet: Vochtvreter® Ambiance. Het unieke luchtcirculatiesysteem zorgt voor optimale vochtopname en de tab geeft een subtiele parfum af.

Vochtvreter® Ambiance van Bison is voor alle ruimtes geschikt en heeft een mooi stijlvol design. Het apparaatje bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in de ruimte waar het is geplaatst. Het apparaat draagt bij aan een optimaal leefklimaat, is hygiënisch en heeft een unieke luchtcirculatiesysteem. Vochtvreter® moet op een vlakke en stabiele ondergrond staan en is makkelijk na te vullen met de bijgeleverde tab. De tab werkt ongeveer 3 maanden in een ruimte tot 10m2.

Hoe te gebruiken?

Vochtvreter® Ambiance is heel makkelijk te gebruiken. Haal het deksel van het apparaat en pak de voorverpakte tab eruit.  Knip de verpakking voorzichtig open, plaats de tab terug in de speciale houder en sluit de deksel weer. Plaats Vochtvreter® op een stabiele ondergrond. Is de tab op? Draai de kap van het apparaat tegen de wijzers van de klok in en til deze los van het reservoir. Plaats de kap op een ondergrond die nat mag worden (bijvoorbeeld een krant, want gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken) en giet het reservoir via de schenktuit leeg in de gootsteen of toilet. Goed naspoelen is heel belangrijk! Draai daarna de kap weer terug op het reservoir tot de ‘klik’ en plaats een nieuwe tab in de houder. Vochtvreter® Ambiance kan alleen vervangen worden door de speciale Ambiance tab van Bison en niet met losse kristallen.

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.