Tuinmeubels

Binnenkijken bij... Bartho Braat

Evelyn is bij acteur Bartho Braat die jaren in Goede Tijden, Slechte Tijden heeft gespeeld. Hij woont samen met zijn vrouw en jeugdliefde Jetske in hun huis in Abcoude.

Bartho en Jetske wonen al jaren in hun huis en ze wonen er nog altijd even prettig. De kinderen zijn inmiddels allemaal de deur uit en sinds kort mogen Bartho en Jetske zichzelf ook opa en oma noemen. 

Jeugdliefde

Het stel is al zo'n 40 jaar samen. Ze kennen elkaar van de middelbare school en zakten daar allebei voor hun eindexamen. Bartho bedacht toen om Jetske te gaan troosten, ondanks dat hij zelf ook gezakt was. Dat viel wel in de goede aarde bij haar familie! 

Tekstkamertje

Boven heeft Bartho een kamertje waar hij alle teksten voor zijn televisie- en toneeloptredens leert. Op het moment is Bartho vooral druk met theater, en dan met name met de theatervoorstelling 'Zomer zonder vrouw'. Af en toe komt hij ook nog wel eens terug als Jef in Goede Tijden, Slechte Tijden om een biertje te doen in de Koning. Evelyn krijgt van de GTST'er nog een spoedcursus in de welbekende cliffhanger blik. Het duurt even, maar dan heeft ze de blik onder de knie. 

Tuinprobleem

Tijdens de cursus cliffhanger blik zegt Bartho dat hij een probleem heeft met zijn tuin, en dat heeft hij helaas ook. Hij bezit namelijk een prachtige groene, diervriendelijke tuin, maar zou zo graag zelf ook genieten van het zonnetje vanuit zijn tuin. Daar hebben wij wel een oplossing voor! 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.