Binnenkijken bij... Domien Verschuuren

Evelyn is bij radio-dj Domien Verschuuren. Iedere werkdag hoor je hem in de ochtend op NPO 3FM. Radio is dan ook echt de liefde van zijn leven, op zijn vriendinnetje na dan. Domien woont samen met zijn verloofde Caroline in het schattigste huisje van Utrecht.

De voorkant van het huis heeft leuke luikjes, waardoor het net een Engels huisje lijkt. De binnenkant van het huis is ook onwijs gezellig.

Gedeelde liefde

Boven de bank hangen drie schilderijen met Disney-figuren en die hangen daar niet voor niks. Disney is namelijk de gezamenlijke liefde van het stel. En Caroline heeft ook nog eens in Disney gewerkt als karakter. Hoe leuk?

Eyecatcher

In 2007 won Domien de Marconi-award voor aanstormend talent en dat is in de radio-wereld toch wel een hele grote prijs. Deze heeft dan ook een mooi plekje gekregen in de woonkamer.

Werkkamer

Boven heeft Domien een werkkamer. In dit hok hangen twee lijsten die voor Domien heel belangrijk zijn. Dat zijn die van de eerste twee keren in het glazen huis, waar Domien zich inmiddels al vier keer voor heeft ingezet.

En hij heeft ook gewoon even een gouden plaat staan. Niet voor zijn eigen muziek, maar omdat hij een liedje van Matt Simons bekend heeft gemaakt door het als eerste te draaien op de radio.

Opbergruimtekort

Domien en Caroline hebben dus een heerlijk huisje, maar toch is er een probleempje. In de badkamer hebben ze een gebrek aan opbergruimte, dus het wordt hoog tijd dat er een mooi meubel komt waar zij wat spulletjes in kwijt kunnen. Lees hier hoe dat meubel gemaakt werd en bekijk het eindresultaat!

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.