Tips

Binnenkijken bij... Eva van de Wijdeven

Evelyn is deze week op bezoek bij actrice Eva van de Wijdeven in Amsterdam. Ze kreeg een maand geleden de sleutel van haar tweede huisje. Eva is nog volop aan het klussen en kan dus wel wat hulp gebruiken!

Bekendheid 

Eva van de Wijdeven werd bij het grote publiek bekend door haar rol als Desie in de serie Dunya en Desie. Ook in de series A'DAM - E.V.A. en Celblok H is Eva te zien.  Hoewel ze de laatste tijd in veel romantische komedies heeft gespeeld, lijkt het haar geweldig om een rol in een actiefilm te spelen.

Een tweede huisje

Eva hoefde niet lang na te denken over de koop van dit huis: zodra ze de woning was binnen gestapt, was ze verkocht en belde ze de makelaar. Het huis is, op de betonnen vloer en de keuken na, nog helemaal leeg! Eva haalde haar inspiratie voor de vloer en de keuken uit trends, restaurants en gesprekken met vrienden.

Gezellig in de tuin 

Eén van de redenen waarom Eva dit huis heeft gekocht, is de tuin. Want een tuin in Amsterdam is natuurlijk zeldzaam.  Helaas is de tuin op dit moment nog niet echt gezellig. De tuin ligt vol tegels en ijzer, en het groen ontbreekt. Bovendien wil ze graag wat meer privacy. Om dit op te lossen, plaatst Tom hagen langs de rand van de tuin. Twee vliegen in één klap, want zo komt er ook meteen wat groen in de tuin! Met een gezellige zitplek maken Tom en Evelyn de tuin af! Bekijk de foto's hieronder voor het eindresultaat. 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.