Tips

Binnenkijken bij... Karin Bloemen met haar 1001 jurken

Evelyn is deze week bij de vrouw die vooral bekend is van haar grote jurken en haar kleurrijke imago: Karin Bloemen. Zij woont in Broek in Waterland met haar twee dochters en haar man Marnix.

Karin is zangeres en cabaretière en een optreden van haar is een unieke ervaring. Het is een bijzondere vrouw, en daar hoort dan ook een bijzonder huis bij. 

huis Karin Bloemen
Huis karin bloemen
huis karin bloemen

Kunstig

In het huis van Karin kijk je je ogen uit. Zo heeft ze een kunstwerk bij haar televisie staan, dat heet high tide heels. Dat is het symbool voor hoe de vrouw  carrière moet maken in de mannenwereld.  Dit heeft zij ooit cadeau gekregen. Boven haar tafel hangt een ander kunstwerk; een lamp, of nouja heel veel lampen. Karin kan nooit kiezen welke lamp ze het mooist vindt, dus eigenlijk is het haar droomlamp. 

huis karin bloemen
huis karin bloemen

Kleurexplosie

De badkamer is een kleurexplosie van allemaal verschillende soorten tegeltjes. Karin heeft dit helemaal zelf bedacht. Ze zegt, met een dikke knipoog, dat het door haar 'zieke geest' komt, maar wij vinden het vooral heel creatief!

badkamer karin bloemen

Jurkenkamer

Karin zou Karin niet zijn als ze niet haar eigen jurkenkamer had. Hier hangen alle jurken voor de theatershows, en het zijn er veel! Ze geeft ons zelfs een primeur, want ze laat de jurk van haar nieuwe theatershow zien. 

De ronde tafel

Het huis van Karin is hartstikke gezellig, maar haar voortuin vindt Karin totaal niet gezellig. Ze heeft heel veel fantasieën over hoe het kan zijn, maar ze komt er zelf gewoon niet uit.  Wij hebben daar iets leuks voor bedacht. Wat dat is, lees je hier. 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.