Tuinmeubels

Binnenkijken bij... Marc de Hond

Evelyn is bij Marc de Hond. De rolstoelbasketballer, ondernemer, theatermaker en presentator woont samen met zijn vrouw Remona en dochtertje Livia in Badhoevedorp.

Marc en Remona zijn sinds 2011 samen en wonen nu ruim anderhalf jaar in hun heerlijke huis. In huis is veel verbouwd, en het is nu hun ‘perfecte’ huis. Het is ontzettend ruim en gelegen aan het water.

Alexa, turn off the lights!

Marc heeft iets heel bijzonders in huis, de lampen gaan namelijk op stembediening uit en aan. Het lampensysteem heet Alexa, dus ze hoeven alleen maar te roepen: ‘Alexa, turn off all the lights’ en dan gaan alle lampen uit. Superhandig!

Groene muur

In de woonkamer heeft Marc een bureau waar hij zijn theaterprogramma’s schrijft. Op dit moment staat Marc vooral in het theater. En hij heeft zelfs een eigen studio met green screen in huis waar hij vaak filmpjes maakt. Zo hoeft hij niet overal naartoe, maar kan hij gewoon voor de groene wand gaan staan en ineens op een tropisch strand zijn.

Handig bedje

Op dit moment zijn Marc en Remona in verwachting van hun tweede kindje. Dochtertje Livia, die nu een jaar is, heeft een heel schattig kamertje. Ze heeft een heel handig bedje dat speciaal gemaakt is zodat Marc er ook goed bij kan vanuit zijn rolstoel.

Daybed

Marc woont hier dus heerlijk aan het water en zijn tuin is zeker in de zomer een fijne plek om te genieten. Daarom zou hij graag een ligbed willen waar ook hij makkelijk op kan komen. Lees hier hoe we een lekker ligbed maakten en bekijk het eindresultaat!

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.