Woonkamer

Binnenkijken bij... Dolly Dot en styliste Patty Zomer

Evelyn is vandaag op een soort mini vakantie, want ze is op bezoek bij oud-Dolly Dot en styliste Patty Zomer in haar woning op een vakantiepark.

Patty is vooral bekend als deel van de eerste girlband van Nederland; de Dolly Dots. Tegenwoordig is ze mode- expert en kleed ze veel bekende Nederlanders. 

Twee huizen

De recreatiewoning waar Patty woont, is eigenlijk haar tweede huis. Ze heeft ook nog een woning in Amsterdam. Normaal gesproken zou ze het een beetje afwisselen, maar op dit moment zit ze even vast op het vakantiepark. Haar huis in Amsterdam is namelijk even onbewoonbaar omdat de bovenste verdieping volledig is afgebrand door de droger. 

Fashionista

Aan het interieur kun je al zien dat Patty oog heeft voor wat mooi is. Het huis ziet er, zeker voor een vakantiewoning, supergoed uit. In de woonkamer staat een rek met kleding, maar niet haar eigen. Naast styling verkoopt Patty namelijk ook nog twee Scandinavische merken, dus Evelyn kan ook gelijk even inslaan. 

Tuin

Als Patty buiten zit, zit ze vaak onder de veranda. Toch heeft ze ook nog een heel groot grasveld waar ze ook graag zou willen loungen. Daar hebben wij iets voor bedacht, we maken een hemelbed voor buiten. Dan is Patty straks helemaal klaar voor de zomer.  

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.