Woonkamer

Binnenkijken bij... Samantha Steenwijk bij wie klussen in het bloed zit

Evelyn is bij volkszangeres Samantha Steenwijk. Samantha, die begin dit jaar nog in de finale van The Voice of Holland stond, woont met haar vrouw Daisy in Rijswijk.

Het stel woont pas kort in deze nieuwbouwwoning, maar het ziet er al helemaal top uit. Samantha heeft dan ook geen last van twee linkerhanden. Ze is hartstikke handig en heeft heel veel zelf gedaan in huis. 

Klusbloed

Het klusbloed heeft Samantha van haar vader. Hij was ook altijd aan het klussen en Samantha hielp hem dan. In huis heeft zij verschillende klussen zelf aangepakt. Zo heeft zij onder andere een bankje, wat ze van haar oma heeft gekregen, helemaal opgeknapt en heeft ze haar eigen kantoortje gecreeërd in de kast onder de trap. Dat is al heel knap, maar wat echt haar pronkstuk is, is de keuken. Deze heeft zij zelf geplaatst. De losse onderdelen kwamen binnen en Samantha dacht: 'dat kan ik toch gewoon zelf?'.  Wat een kluskoningin!

Inspiratie

Boven de bank hangen twee foto's van Samantha haar grote inspiratiebron; Tina Turner. Samantha is één keer naar een concert geweest van Tina en heeft hier 2,5 uur staan huilen omdat ze er zo emotioneel van werd. En ze kan natuurlijk alle nummers foutloos meezingen. 

Beste zangeres

Naast de televisie staan nog twee van Samantha haar pronkstukken. Dit zijn twee Koos Alberts awards voor beste zangeres. Er zijn niet veel volksprijzen, maar de Koos Alberts is wel één van de grotere prijzen in de industrie. Samantha is er dan ook ontzettend trots op. 

Tuinhekje

Samantha is dus hartstikke handig en heeft haar huis helemaal op orde. Toch heeft zij nog één probleem waar zij geen raad mee weet. Ze woont namelijk aan het water en heeft vaak haar kleine nichtjes over de vloer. Je ziet het probleem al, levensgevaarlijk! Ze zouden graag een hekje willen aan de rand zodat de nichtjes niet zomaar het water in lopen, maar de gemeente heeft hier ook nog wat over te zeggen. Volgens het bouwbesluit moet je namelijk door het hekje heen kunnen kijken. Hier hebben wij een oplossing voor gevonden, namelijk: een hekje van polycarbonaat. Als basis van het hekje worden er balken geplaatst. In deze balken wordt een gleuf gefreesd waar de platen precies in vallen. Deze platen worden op maat gezaagd met een hand cirkelzaag. Om de tuin nog wat gezelliger te maken worden er twee grote potten neergezet met de Fatsia Japonica, oftewel: de vingerplant. Bekijk hieronder het eindresultaat!

Mede mogelijk gemaakt door

GARDENA 
Citroën Nederland
Capi Europe    

Met dank aan

Bison
Bosch
Sortimo

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.