Woonkamer

Binnenkijken bij... Sharon Doorson

Ze is bekend door haar gouden keeltje en is de Beyoncé van de lage landen: Sharon Doorson. Ze woont samen met haar vriend Brunno in Almere en ze verwachten een kleintje, dus het wordt lekker druk in hun huis.

En die kleine meid wordt het zevende gezinslid, want Sharon en Brunno hebben ook nog twee honden én twee katten. Wat een gezellige boel.

In het diepe

8 jaar geleden leerden Brunno en Sharon elkaar kennen in Rotterdam. Sharon woonde toen anti-kraak en werd haar huis uit gezet. Het was dus snel schakelen, want toen moesten ze na een maand samen al gaan beslissen of ze gingen samenwonen. Ze zijn in het diepe gesprongen en dat heeft zo te zien goed uitgepakt.

Kluspower

Het klussen zit niet helemaal in hun bloed, want ze hebben veel laten doen. Zo hebben ze alles láten stuken. Toch heeft Brunno helemaal zelf de inloopkast gemaakt en die mag er zijn!

Inloopkast

Het is een droom van veel vrouwen; een inloopkast. In die van Sharon hebben al haar glitterende pakjes en killerheels een mooi plekje gekregen. En er is zelfs nog ruimte voor de normale kleding van Sharon en Brunno.  

Slaapkamer

Het enige waar het stel nog tegen aan loopt is hun slaapkamer. Die is namelijk nog erg kaal en mag een stuk gezelliger worden. Zeker nu er een kleintje aan komt, is het fijn als het stel zich lekker terug kan trekken in een fijne slaapkamer.

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.