Tuintips

Binnenkijken bij... Wendy van Dijk

Evelyn gaat langs bij Wendy van Dijk. Ze woont samen met haar man Erland en kinderen Sem en Lizzy in het prachtige Nigtevecht. Evelyn mocht binnenkijken in hun paleisje.

Het bijzondere huis was ooit het koetshuis van het nabijgelegen kasteel. Er zijn daarom nog veel authentieke elementen te zien, maar het is ondertussen ook omgetoverd tot een heerlijk woonhuis.

Warm en licht

Het gezin houdt van Ibiza en dat is in het huis ook wel terug te zien. Er is veel gebruik gemaakt van wit en licht. Het licht komt vooral door het raam boven in het huis. In combinatie met de open haard, die Wendy heel graag wilde, en de andere houten elementen is het een heerlijk warm en gezellig huis.

Hey mister DJ

Manlief Erland is niet alleen programmamaker, maar is ook nog eens druk met muziek maken Hij heeft in het huis een eigen hoekje met piano en DJ-booth. Als hij nieuwe muziek heeft, dan laat hij dat aan Wendy horen en dan gaan ze samen helemaal los in de woonkamer.

Say cheese

Boven de DJ-booth van Erland hangt een collage met trouwfoto’s van Wendy en Erland. Zij zijn in 2014 getrouwd op Ibiza. Dat waren drie heel bijzondere dagen. Familie en liefde is heel belangrijk voor het gezin en dat is ook wel te zien aan de vele andere foto’s die in het huis hangen.

Flappies

Allemaal leuk en aardig, zo’n heerlijk huis. Maar twee medebewoners hebben het iets minder prettig. Deze staan namelijk op de stenen omdat hun hok niet tegen vocht kan. Konijnen Lucky en Snoopy krijgen nu ook eindelijk hun eigen paleisje. Ze krijgen ieder hun eigen slaapkamer en daarnaast is er beneden een gezamenlijke ‘kantine’ waar ze lekker kunnen rondrazen. Lees hier hoe je dat paleisje maakt en bekijk het eindresultaat. 

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.