Bison Montagekit Direct Grip

Klussen kost tijd en als je snel wil doorwerken kan het handig zijn om schroeven en spijkers te vervangen door montagekit. Met Bison Montagekit Direct Grip zijn klussen als het plaatsen van regelwerk, stopcontacten, vensterbanken en decoratiemateriaal vanaf nu zó gepiept.

Eigenschappen
Bison Montagekit Direct Grip is dé oplossing voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen die direct vast moeten zitten op poreuze ondergronden als beton, steen, pleisterwerk, onbehandeld hout en spaanplaat. Deze montagekit is een extra sterke montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting van 120kg/m2. Onmisbaar voor verticale toepassingen, zoals tegen de muur of aan het plafond, want al na 10 seconden zit de verbinding muurvast! Naast de echt zware toepassingen is de montagekit ook zeer geschikt voor het lichtere werk: decoratieve ornamenten, sierlijsten, naamplaatjes, ophanghaakjes… noem maar op.

Aanbrengen
Bij het aanbrengen moet je er goed op letten dat de delen goed schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Haal losse stukjes weg door het eerst schoon te vegen of glad te schuren. Breng de lijm, afhankelijk van het gewicht van het materiaal, om de 20-30 cm in dotten of strepen aan. Wanneer je werkt met plaatmateriaal breng de lijm dan ook altijd op de hoekpunten en langs de randen van het plaatmateriaal aan. Wil je een groter oppervlak verlijmen, smeer dan het hele oppervlak met een lijmkam in. Bevestig het te verlijmen deel met een schuivende beweging en druk of klop dit goed aan met een rubber hamer.

De verbinding is volledig belastbaar na ca. 24 uur, afhankelijk van de ondergrond en de verwerkingsomstandigheden.

Wil je meer weten over de producten van Bison? Kijk dan op de website!

Deel dit bericht

Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur & tuin?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.